La Setmana del Llibre en Català

El passat dissabte 6 de setembre, vam participar en la conversa “Com es fa un llibre? Oficis a l’ombra” organitzat per l’Associació de Professionals Liberals de l’Edició de Catalunya, PLEC. En un entorn tan agradable com la plaça de la Catedral de Barcelona, vam tenir l’oportunitat d’explicar els diferents oficis que intervenen en el procés de creació d’un llibre, com és el d’editor, corrector o dissenyador, més enllà de l’autor o l’il·lustrador.

El pasado sábado 6 de septiembre, participamos en la charla ”Com es fa un llibre? Oficis a l’ombra” organizado por l’Associació de Professionals Liberals de l’Edició de Catalunya, PLEC. En un entorno tan agradable como la plaza de la Catedral de Barcelona, tuvimos la oportunidad de explicar los diferentes oficios que intervienen en el proceso de creación de un libro, como son el de editor, corrector o diseñador.

xerrada_PLEC_3

xerrada_PLEC_1

xerrada_PLEC_2

 

Leave a Comment