Mostres abril

L’última entrega de mostres de llibres ha estat més especial que altres vegades, ja que hi havia el llibre Endevinalles per a tothom, que ha rebut un premi a la millor coberta, en la passada edició de La Llança de Sant Jordi que organitza Òmnium Cultural.
Les altres mostres, pertanyen a diferents col·leccions que hem dissenyat per l’Editorial Baula, i que anem ampliant amb noves cobertes: Contes Desexplicats, Contes i emocions, Petits Descobriments, I Per què no?, M’agradaria ser…, Petits mons i Petits contes, que ja compta amb 26 llibres de la col·lecció.

La última entrega de muestras de libros ha sido más especial que otras veces, ya que había el libro Endevinalles per a tothom, que ha recibido un premio a la mejor portada, en la pasada edición de La Llança de Sant Jordi que organiza Òmnium Cultural.
Las otras muestras, son de diferentes colecciones que hemos diseñado para la Editorial Baula, i que vamos ampliando con nuevas portadas: Contes Desexplicats, Contes i emocions, Petits Descobriments, I Per què no?, M’agradaria ser…, Petits mons y Petits contes, que ya cuenta con 26 libros de la colección.

mostres_llibres_maig

Leave a Comment